domingo, 30 de octubre de 2011

SENTÈNCIA DEL TSJCV SOBRE L'ORDENANÇA DE TELEFONIA DE PAIPORTA


El Tribunal Superior de Justícia de la CV ha dictat sentència sobre l'Ordenança de telefonia mòbil de Paiporta. Com suposàvem, li ha donat la raó a l'operadora France Telecom en alguns aspectes que considerem esencials. (Llegir la sentència)

Però que no es pense l'operadora que ja ho té fet, perque no és així. I no ho és per diverses raons:
  • L'Ajuntament de Paiporta va decidir per unanimitat en sessió plenària defendre l'ordenança i recórrer si era el cas al Tribunal Suprem. (Vegeu)
  • Hi ha molta jurisprudència del Tribunal Suprem que avala les disposicions de la nostra Ordenança i esperem que siga en siga d'aplicació i ens done, finalment, la raó. (Com a mostra ...)
  • L'equip de govern, segons ens ha informat la regidora del ram, ja s'ha reunit amb el bufet que portarà la defensa del cas per posar en marxa el recus al Tribunal Suprem.
  • Els partits de l'oposició, com ja manifestaren des d'un principi i recentment en la moció sobre la defensa de l'Ordenança, donen el seu suport a esta iniciativa i van a estar ben atents a la seua evolució.
Animem als representants del ciutadans de Paiporta per a que facen prevaldre la raó del poble explicitada en l'Ordenança: no tenim res en contra de la telefonia mòbil sempre que no es contradiga amb la voluntat expresa de la ciutadania i de la preservacció de la qualitat de vida dels paiportins.

No hay comentarios: